så vackra


BARCA!!

SWEET! barca tog hem det!!! jag är så nöjd, dom förtjänade verkligen att vinna, dom ägde manchester. med den glädjen ska jag nu spela lite meningslösa spel och senare bädda ner mig i min nybäddade säng. natti!

JUST NU

FOTBOLL! GO BARCA!!!!!!!!!

less

orkar inte vara sjuk mer. det är trååååååkigt. jag saknar alla på jobbet. tur att jag har en del att göra här hemma i alla fall... ska faktiskt fortsätta pilla med allt nu. det blir riktigt fint! pusspuzz.

OBS!

glöm inte bort dom här grejerna. 4 dagar kvar!

uuuuusch

jag är fortfarande sjuk. hatar det. kämpade mig igenom dagen igår i alla fall, den var riktigt lång! men det gick bra som tur är. fick hem alla grejerna igår men orkade inte sätta ihop så mycket, kunde inte ens, verktyg fattades såklart... ska försöka fixa det idag. hann fixa lite inne på toan däremot, skruvade ihop en fin bänk och satte upp duschstång+draperi och la in nya mattan. vilken förändring! stod och beundrade det hur länge som helst. tänk vad småsaker kan göra med rum. åh det ska bli så kul när allt är klart. nästa projekt är soffan, det känns lite drygare. att få ut den gamla och in den nya. men det löser sig väl på nåt sätt det med.
imorse FÖRE KL.08:00 TERRORISERADE TELEFONFÖRSÄLJARE MIG. får man ens göra så? dom ringde serri minst sex gånger, både på hemtelefonen och mobilen. allvarligt, jag höll på att flippa ur. dom borde skjutas. det är knappt ett jobb, dom jobbar för knappt nånting och ska förstöra andras liv och göra andra människor arga, hur kul är det?

whatever... bjuder på en skööön låt som avslut, bye byes.

grattis josé

ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig i ordning för att åka till ikea. det är fint väder ute och det kunde ju inte bli bättre! jag hoppas jag kommer hitta allt bara... jaja. ska speeda på här nu. grattis till josé som fyller år idag!

pyssel

har städat hela dagen, med några avbrott då såklart men ändå, är inte ens klar ännu, men det får fixas sen. det viktigaste är klart så att alla grejer kommer in imorgon. ska till ikea, hoppas jag får hem grejerna imorgon om det funkar så som jag tror... ska åka dit själv, tråkigt men jaja då kan jag ta all den tid jag behöver.
min näsa är så otroligt störande. hatar att vara förkyld. allting är bara irriterande. näsan rinner och kliar och ögonen tårar och är jättekänsliga för ljus. och så nyser man typ konstant och är tjock i halsen. bläääääääää, vill inte. ska väl sova nu så kroppen får vila då, för jag SKA fan åka till ikea imorgon alltså. ååh det kommer bli så fint!. sååå, nattii natti!

det är ett faktum

chicos ÄR skit, det har jag fått bevisat för mig ganska bra. tråkigt att man ska vara så jävla dum ibland...

im up

vaknade för typ en timme sen. nu ska jag dricka te och snyta mig en miljon gånger, sen kör jag igång med städningen. önska mig lycka till!!!!

solita

ja jag är ensam hemma en lördag kväll när jag är ledig resten av helgen, det är helt fantastiskt, fast egentligen är det helt fantastiskt deprimerande! faktiskt... längesen jag var ensam såhär mycket och det är fan överskattat. i alla fall för mig... fast det är väl skönt att vara hemma också, man ska inte klaga, men sällskap skadar väl aldrig. får väl äta min glass själv. imorgon ska jag städa HELA dagen, det har jag bestämt mig för. det ska bli skitrent! jätterent! på måndag åker jag nämligen till ikea och inhandlar olika saker, men whatever, det måste i alla fall vara rent och fint då och framkomligt. måste också rensa ut lite olika saker som står här nu... slit!!! men det ska nog gå. jobbigt är att jag börjar bli förkyld... orka bli det nu liksom. ska försöka dricka mycket te och sova gott inatt så hoppas jag att jag känner mig bättre imorgon. det har varit mycket på jobbet dom här dagarna också så jag behöver vila. tur att jag inte skulle gå ut eller nåt idag. det får bli senare! jaja nu ska jag göra något annat... exakt vad vet jag inte men vem bryr sig... hejrå.


tradera

har slängt upp lite grejer på tradera, bl.a. kavajen jag köpte nyligen. och ett par jättefina jeans med slitningar som inte riktigt var min stil eller nåt... varsegod.

.......


jag mår faktiskt inte så bra just nu... så blir det när man sitter ensam hemma och tänker för mycket. nu ska jag glo the city, hejdå.
















!!

föresten så var onsdagen helt grym! vi hade grymt trevligt först ute med jobbet och skivan på layer cake lounge var också nice. grymt lyckad kväll, tack mina män och kvinnor! jag mådde dock skit igår men det glömmer vi nu. puzz.

blä

jag är typ grinig och trött just nu. inte så grinig egentligen men jag var det förut idag. värsta ruschen på länge, konstant kö, springande tills man blir svettig och otrevliga människor... sånt gör att man inte kan hålla humöret uppe, hur mycket man än försöker. är verkligen helt slut, och så börjar jag jobba kl.08 imorgon igen, jävla skit. sen är jag i alla fall ledig men helt seriöst är jag tvungen att spendera helgen med att städa ordentligt (!) eftersom jag på måndag tänkte åka till ikea och inhandla mina nya fina saker. jag är grymt taggad! ska bli så himla roligt! det kommer bli så fint! då är det bara soffan som fattas sen. jaja nu ska jag dricka cola och glo på tv eller the city på datorn... eller så ruttnar jag bara bort, helt allmänt. vill typ dö just nu känns det som. jag är verkligen inte taggad på att gå upp nångång efter kl.06 imorgon. GOD DAMMIT!

afhkjafbaj

nu - sova.
om ca 6½ timme - tvätta kläder.
sen - åka och jobba.
senare idag - cso middag.
ännu senare idag - harzins skiva @ layer cake lounge.
sen - hem och däcka totalt.

blir en vääääärd daaaag! kommer bli überfedt. nu måste jag verkligen sova. har haft fett med ångest över klädval inför imorgon. inget går som jag vill. jag och paulo lyckades i alla fall köpa oss en varsin mask idag. gr8. godnatt!

hei


ja såhär ser jag inte ut längre, för idag har jag klippt mig! och ja det blev lugg! blev faktiskt nöjd. den blir finare när den får växa lite fritt också och inte ser så finklippt ut... just nu myser jag i soffan och kollar på project runway och gör 50 andra grejer samtidigt. ska sova tidigt idag för imorgon är det worky worky igen. längtar till löning, orka vara fattig. tjo!

sjukt gammal

haha skitgammal donken reklam från 1996... här.

fairytale

alexanders låt har fastnat i mitt huvud också. typiskt, men den är ju mysig.
idag är en fullt-upp-dag. ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig, sedan invänta samtal från my och även paulo, ska antagligen traska runt i stan ett tag. måste fixa masker också. lite panik över det... jag vill klippa mig!!! NU! funtar på att fixa tillbaka luggen igen, ansiktet känns så tomt. jag velar alltid fram och tillbaka, ena stunden tycker jag det är skönt utan lugg just för att man inte har något att sköta och den är bara att dra åt sidan eller sätta upp. men det är så fint med lugg... ååhh... jag är så jobbig.
nu ska jag äta mackor för jag har bara ätit soppa på typ två dagar. hejrå!

gratz

börjar väl med att säga grattis till norge som vann eurovision igår. det var faktiskt en mysig låt! så för en gångs skull vann något bra. jag såg hela showen hemma hos min fina jannike som hade besök av min fina my. vi åt gott och myste tills det blev väldigt sent, då lämnade jag dom för att åka till jobbet och sällskapa en liten nils pilsner. nu är jag jättetrött och vet inte vad jag ska göra idag... ska tvätta ikväll så egentligen hinner jag inte göra så mycket tror jag, men vi får se. jag är ju ledig imorgon också, fast då har jag en del grejer att fixa.
bye byeee!

ps. jag vann ett 60 dagars gamecard (wow) på jobbet igår och jag är fett nöjd. farligt dock. ds.

ojsan...

såg nu hur "längesen" det var jag uppade. sorry lorry. har inte haft tid helt enkelt. egentligen har jag inte så mycket tid nu heller och har dessutom inget intressant att skriva om. jag vaknade tidigt för att gå in på h&m's hemsida för att försöka hinna klicka hem något plagg från matthew williamsons kollektion men ack å ve, inte ska jag ha sån tur inte... en klänning jag ville ha var såklart helt slutsåld. jaja nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning osv och sen åka till det där stället som kallas jobbet igen. ha en bra dag.

snart sovdags

snart ska jag krypa ner i sängen. ska upp ganska tidigt imorgon och organisera så jag får med mig mycket mer grejer hem än vad jag tog med mig hit. imorgon (jaja, idag) åker jag hem till stockholm igen för att fortsätta livet som vanligt. det har varit jätteskönt att få vara hemma och vila lite. mysigt har det också varit. idag fick jag träffa min lilla papi och vi åt god paj. min familj är så fin. saknar alla helatiden när jag inte är här.
har nu på kvällen suttit och kollat igenom ikeas hemsida efter grejer som jag ska handla, är hur taggad som helst för nu har jag hittat massa fina saker och jag vill fixa med allt nu!!! men det går inte. måste vänta lite till... men åh vad det kommer bli snyggt sen! mycket finare än vad det är nu. just nu är det bara sunkigt.

men nu ska jag spela lite och sen ska jag försöka sova. natti. stockholm stad vi ses imorgon.

idag:

solsken, åka till falun, mysa med familjen, grillning, ännu mera mys. bye!

mmm

ser fram emot att krypa ner i sängen här hemma i dalarna och att imorgon få vakna upp till allt annat än tysthet.

hemma igen

nu är jag hemma efter att ha chillat kvar på jobbet ganska länge med pulo & co. ska snart sova igen då jag ska upp ganska tidigt imorgon för att fixa en viktig grej som förhoppningsvis ska få mig att sluta spy och vara så jävla emo. jag håller tummarna för mig själv. senare imorgon lämnar jag den här jävla hålan med jobbiga stockholmare och beger mig hem till lugna dalarna och världens bästa människor. ska bli så himla skönt. men nu ska jag glo på lost med storebror och försöka sussa. natti natti.

ps. ät nya mcflurry den är så jävla god! ds.
eh smygreklam....

jobba jobba

nu åker jag till jobbet och spelar teater, alltså att jag är "glad" idag. efter jobbet är det bara att skynda hem och packa för imorgon lämnar jag bajsstockholm för ett tag i alla fall. hoppas alla får en bra dag!

allmänt trött

orkar inte med människor, inte alls, kul då att jag nu ska sova och sen vakna upp för att åka till jobbet och träffa alldeles för mycket människor under hela dagen. trött trött trött. trött på dig. och dig. och dig. jannike är en sötnos. luv u. nu ska jag sova. natti natti.  

!!!!!

h&m's nya höstkatalog har kommit, jag säger bara <333333333333333333 kärlek! så himla mycket fina kläder. håller på och beställer redan. jag borde börja jobba på h&m som daniel sa. kanske sant. drömma kan man ju alltid, eller så kanske det får bli ett senare projekt i livet. just nu fokuserar jag på kebab med ris som snart är färdigt att ätas. me so hungry!!!!!!!

orka vädret

orka vara ledig när det är sånt här väder... vad hände liksom? nu blir jag bitter. är skittrött också. har varit uppe sen kl.07 imorse och tvättat kläder, slitigt värre. nu ska jag nog lägga mig i sängen innan jag ska duscha osv. pöss.

till josé

och josé är du nöjd nu när jag uppdaterat bloggen? hahaha.

chancha

godmorgon alla små filurer. barnsligt men whatever... jag är sjukt sugen på broccolisoppa med ägg i!!! god dammit. det har liksom bara blivit sån där "riktig" mat sen daniel kom hit. typ korv med nån sås och pasta och typ köttförsås och sånt... jag som är van att käka soppa bara hehe. är sjukt sugen på kladdkaka också. jaja jag är väl lite hungrig helt enkelt. feed me. ska kanske träffa min lilla janniCe idag och hon sa att hon skulle bjuda på middag, hehe jaaa kanske det kanskeeee!
annars så lyssnar jag på pryda, såklart, och funtar på att resa mig upp ur sängen. funtar på vad jag ska göra idag. blir nog att träffa ms J som sagt. haha fick ett stört sms från driss för en liten stund sen, för er som eh, följer min blogg (shit vad töntigt det lät), så vet ni att jag typ spyr ganska ofta, haha, i alla fall driss skrev såhär: "igår spydde jag första ggn på över 10 år tror jag:P nu e jag med i din klubb... fattar du!!". tydligen har jag en liten spy-klubb alltså. jaja, tyckte bara grejen var allmänt störd att smsa det över huvudtaget haha, men driss är ju trots allt driss. för övrigt så hatar jag driss och josé för deras jävla "foe girlz" som dom börjat sprida runt på mctime. detta kan dock ingen förutom dom som jobbar på donken förstå, tur det.

äh, avrundar med lite pryda, igen, pusshej ha en trevlig dag.

ååhåhåhåhåhåh

kan seriöst inte sluta tänka på pryda!!!!!!!!!!!!!!!!! är fan kär i honom! så jävla grym! så jävla underbar! haha. helt besatt typ. pumpar just nu "lift" och tänker tillbaka på den där natten på berns. ååhh kommer aldrig glömma! annars har jag typ sovit till kl.19 idag, så jävla trött var/är jag. helt sliten! lagade lite mat och nu är jag i sängen igen. är en heldag i sängen med andra ord. jaja nu vaknade daniel så nu ska jag vara social. pusshej.

från berns


från typ 04:30 är det bäst, vid typ 05:10 flippar alla TOTALT! minns det så väl. sån jävla känsla!

sp

har maraton glott på south park dom senaste timmarna. nu är jag heeelt slut, min kropp är så sjukt trött och sliten. hade en jobbig dag på jobbet men nu är jag turligt nog ledig i alla fall. såklart ska det bli sämre väder dom här dagarna, allt för att jävlas med mig! skulle regna och grejer, hope not. idag hämtade jag ut min kavaj, mina skor och en tröja på posten och det var naaajs! kavajen är jag mest nöjd med. jaja nu ska jag vila i min ensamhet, grabbarna drog ut idag igen men jag orkade verkligen inte även fast jag hade många roliga alternativ att välja bland, är helt enkelt försliten, händer inte ofta men ibland så... ska se om det finns något gott. har knappt käkat idag så hungern kommer krypande nu, jobbigt bara att aptiten inte riktigt finns där. whatever... avslutar med the one and only, pryda med animal som är flipplåten no.1 just nu för min del! puss.

om igår

jag säger bara att jag är SÅ JÄVLA NÖJD! alla var så sjukt taggade och pryda rockade berns! en oförglömlig kväll med andra ord. är så glad att jag fick uppleva det hela! måste bli igen, nångång. ikväll är det david guetta som lirar på ambassadeur men det var slutsålt, kunde fått tag på biljetter men jag var inte så taggad på det ändå. är helt slut, somnade nyss stenhårt i sängen men vaknade av att brorsan och dom andra skulle röra sig in mot stan. så nu sitter jag här helt ensam. ska väl försöka sova om ett tag, börjar kl.08 imorgon, förjävligt. sen är jag i alla fall äntligen ledig! hoppas alla hade en grym kväll igår för det hade jag! pöss.

RSS 2.0