nedrans!

det regnar ju nu. jag trodde det var helt vår! fast regn kanske ingår, jag vet inte, men det var inte vad jag ville ha. tidigare idag var det ju jättefint, men då jobbade såklart jag och var inne på äckliga mcdonalds medans alla andra kom in och köpte glass osv för att avnjuta i solen. fusk! såklart jobbar jag till kl.19 varje dag och det ska vara jättefint väder varje dag nu typ. jag lovar att på söndag och måndag då jag är ledig kommer det vara jättefult väder! skulle inte förvåna mig.
idag på jobbet fick jag en äcklig blod-blåsa tror jag det hette, eller antagligen. en liten blåsa typ med blod i. jättevidrigt. har aldrig sett en sån i hela mitt liv och det blödde jättemycket från den när jag hade sönder den. för det var jag såklart tvungen att göra! jag lyckades få den genom att under ruschen (eller vad man ska kalla det, när det är mycket gäster) så smällde jag hårt och snabbt igen kassalådan, rakt på mitt finger. jag ville verkligen gråta men tror inte gästen hade uppskattat det så jag vände mig om och bet ihop för att sedan låtsas som att jag var jätteglad. cecilia i nötskal. skadar alltid sig själv på ett eller annat sätt.

orka att jag babblar på om saker som verkligen ingen kan bry sig om. men jag är väl sån.

nu ska jag snart sova... ajuste, imorgon är det 1a april. vilket skämt! undra om man ska lura någon?! undra om jag ens orkar. tjo!

big brother

jag har fastnat för big brother (gamla avsnitt såklart), den säsongen då linda rosing är med. eller fastnat och fastnat, jag brukar bara kolla och jag dör inte om jag missar ett avsnitt, men det är bara stört och därför kollar jag, och pga brist av bättre saker att kolla på, typ. nu ska jag snart sova. har myst här för mig själv med mackor och oboy, betalat lite räkningar och kollat på tv. avslutar med en riktigt ful bild och säger godnatt, godnatt!


hemma igen

nu är jag hemma igen. herregud vad jag har åkt runt dom senaste dagarna. inte en enda lugn stund, nästan! nu ska jag mysa i sängen med lite kvällsmat, alltså mackor osv och kolla på project runway. det är skönt att vara hemma ibland också. imorgon drar jobbandet igång igen så nu är jag sysselsatt hela veckan. ska försöka sova ganska tidigt eftersom jag varit helt slut dom här dagarna, känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.

och så måste jag ju bara berätta om max som var världens duktigaste skitunge idag när jag hämtade honom på dagis. lillen! när vi kom hem till dom kollade vi på tv och sen skulle jag värma pannkakor och diska medans han kollade på film och när jag kom tillbaka hade lillskiten somnat, så söt! puss och kram.

måndag

måndag med massa sol! dock har jag sovit fram till för en halvtimme sen för jag var helt slut! ganska sjukt men sant. nu ska jag gå upp och duscha och göra mig i ordning, slänga i mig nån macka och sedan åka iväg och hämta en liten skitunge på dagis (inte min skitunge). ha en bra dag!

söndag

ja nu var det söndag. klockan är nu 06:55, men "egentligen" är den inte ens 6 på morgonen. störande att man får sova mindre nu, eller hur man ska säga. godnatt!

snögg


fortfarande lördag

sådär... nu är jag vaken igen. ville verkligen inte gå upp men jag var tvungen. ringde min gumsi och snackade lite skit såklart, hihi. nu har jag ätit lite mackor med oboy och tänkte snart börja städa lite smått innan jag måste göra mig i ordning igen för att sedan åka till jobbet, igen. helt sjukt vilket icke-liv man har när man jobbar natt. man sover ju hela dagen! ändå är jag fortfarande trött. tråkigt.
det börjar i alla fall bli vår nu. det började bli ljust ganska tidigt på morgonen. sjukt bra! och idag ska man ställa om klockan också (glöm inte det, en timme framåt)! det betyder också att vi kommer stänga en timme tidigare idag, fniss. idag är det ju också det där earth hour(?) heter det så? att typ kl.20:30 ska man släcka alla lampor osv. tror vi kommer köra nån variant på jobbet också så det blir ju kul! haha.
nä nu ska jag göra något vettigt istället... hejdå! ha så kul idag!

lördag

nu var det helt plötsligt lördag. jobbandet gick bra med tanke på att vi bara hade två kassor. jag och erik är grymma med andra ord. vi hade turen att det inte var så mycket folk heller. kom bara vissa stötar. fast när jag skulle börja var det kaos! whatever... nu ska jag sova, godnatt, hejdå, väck mig inte, låt mig vara, sov gott, godmorgon, nu slocknar mina ögon! puss.

???

nu har jag vaknat igen, mot min vilja. skulle kunna sova hur länge som helst. men nenej nu måste jag duscha och göra mig i ordning sen åka till jobbet. och alltså vad hände? när jag la mig var vädret normalt, nu är det snöstorm! vafan! orkar inte! nu är jag sur, hej då!

tjenamors!

kom hem för en stund sen bara. igår blev det öl och efterchill i rågsved. blev så att jag stannade kvar där. mycket trevligt. jag ska jobba natt idag och imorgon istället för på dagen, hoppas jag kan ställa om mig. jag har inte sovit många timmar inatt. ska bli mycket trevligt att springa runt som yra höns i kassan idag och servera massa fyllon. MASSA då det är löningshelg. jaja hoppas jag överlever. nån kanske blir agressiv för att dom får vänta på cheeseburgare eller så. man vet aldrig.

idag hämtade jag ut mitt paket från h&m också som innehåll bara fina saker! allting passade, allting var najs och jag tror jag kommer behålla allt! vilken fullträff va! ska inviga några av grejerna redan idag. töntjag.

nä nu ska jag äta några mackor, magen skriker. sen ska jag sova. ja, jag ska sova, mitt på ljusa dagen. för att sedan vara vaken hela mörka natten medans ni andra är ute och super och har er. så kom förbi om ni vill och säg hej till stackars mig eller beställ en cheese vettja! jag är där till kl.04:00, sharp! ironi. håll er gärna borta så jag slipper servera fler än vad jag redan måste. haha. hejdå! godnatt!


spyflugan cecilia

jahapp... då har man spytt igen då! kul! jätteroligt och mysigt framförallt! ännu mysigare är att jag la spyan på jobbet. har mått dåligt hela dagen men trodde inte det skulle gå så långt att jag skulle få upp maginnehållet. klen och svag i hela kroppen och huvudet var jag ju såklart också tvungen att ta mig hem därifrån. det gick väl ok men trodde jag skulle skaka sönder för jag frös så mycket. nu är jag i alla fall hemma i varma sängen och ska snart sova, orkar inte vara vaken och må såhär. så... godnatt!

i'm your shoulder lean upon


sovasovasova

nununu. oj vad sent allting blev. men 4 timmar och 30 minuter med min lilla gumsi i telefonen gör väl lätt att tiden flyger iväg. och tack linda för din fina kommentar i föregående inlägg haha, den första som säger nåt om mina ögonbryn! gud vad jag bjuder på mig själv föresten. brukar aldrig lägga upp egobilder men nu har jag gjort det typ varje dag. jaja, det är som det är. har ni märkt att jag gillar svartvitt? kramizzz, godnatt!








godnatt igen

dagarna flyger förbi, nästan i alla fall. och nu är det läggdags igen!
godnatt!

notera att mina ögon är olika stora. det är jävligt störande faktiskt. ibland syns det ännu tydligare än på den här bilden också... bajs

goodnajt


jag myser i sängen. godnatt mina små grisar. imorgon är en ny dag med nya möjligheter.
nu lät jag skitpositiv... men det är jag kanske inte egentligen.
idag har det varit mest mys med godis, apocalypto, robinson OCH star wars III. mycket tv tittande med andra ord.
nä nu måste jag verkligen knyta mig, får inte vakna så sent imorgon. godnatt!

this fucking mess


housewife


hejdå


fyfan...

...nu går jag och lägger mig igen! har inte varit ens vaken vid den här tiden på jag vet inte hur lång tid. men varför skulle man vara det liksom? sålänge man inte börjar jobba kl.06 eller nåt... fåglarna skriker! godnatt, igen!

love of my life, min familj såklart<3

kom ihåg - när alla andra verkar ha försvunnit i tomma intet och inte finns där för dig, så finns din familj alltid där.

ps. det här är 8e gången jag uppar idag, bra jobbat. nu får det räcka. ds.

devotchka - how it ends

mycket fin låt! hörde den första gången vid reklamen för det där dataspelet, fick rysningar i hela kroppen varje gång jag såg den på tv.

innan jag kom hem hade jag världens huvudvärk. efter att ha pratat i telefon med världens bästa familj hit och dit så mår jag bra igen. det kan man kalla medicin<3

hade en trevlig pratstund med min fina vän i stan. köpte en parfym igen, naomi campbell denna gången också, såklart, dom luktar ju så gott. måste skaffa mig alla tror jag! äntligen köpte jag min jävla hårspray också så att mitt hår inte behöver kännas som att det inte existerar. mycket bra.
nu ska jag dricka äppeljuice och sen typ knyta mig tror jag. eller så blir det lite mer chillpill vid datorn eller så glor jag på tvn. svårt val...

vädret idag


ja såhär såg det ut i fisksätra för några timmar sedan. soligt och fint! hoppas våren är påväg nu!

skum bild


nu skiter jag i det här och äter lite mat. sen ska jag bege mig in mot slussen och min mycket fina vän. tack för att du finns!

nytt på tradera

säljer nu en helt ny kjol/klänning i organic cotton från h&m som har alla lapparna kvar och som är i strl 34. den är slutsåld och mitt utropspris är billigt. in och buda nu då *blink*

trouble

riktigt hemsk låt att lyssna på när man är nere egentligen. eller coldplays låtar över huvudtaget, men jag kan ändå inte låta bli. man känner sig som världens största idiot när man lyssnar på den, typ tänker tillbaka på allt dumt man har gjort eller saker man ångrar och önskar att man hade gjort annorlunda. eller att man hade förstått saker och ting bättre. man känner sån stor jävla ånger och man känner sig så jävla förstörd. riktigt hemsk låt men ack så vacker den är ändå... går inte att beskriva med ord.

ja peace på dig din jävel! näärå.
har vaknat för en kort stund sen, jag vet alltid innan jag går och lägger mig (vilket har blivit ganska sent dom här nätterna) att jag ska vakna vid kl.12 och visst fan gör jag det! snart ska jag ta en dusch, men ingen frukost blir det då jag inte har något hemma att äta, skandal, måste handla idag. har lite ärenden att uträtta så tiden och tillfället finns ju. tråkigt att strosa runt ensam bara, men det är ju sån jag är - ENSAM.
nu ska vi inte vara såna men det är svårt att vara positiv. jag är trött, trött på omställningar i mitt liv. en del nära och kära försvinner hit och dit, finns inte längre kvar i min omgivning, runt omkring mig. vi väljer att säga hejdå. även fast det gör så ont.

jag försöker tänka på mig själv nu. det är enda sättet att komma upp ur den här skiten, det här stora svarta hålet som ständigt suger ner mig och tar all energi ifrån mig. som får mig att inte vara mig. jag vill inte vara en svag människa. det är det jag försöker motarbeta. varför ska allt vara så jobbigt och ansträngande helatiden? varför kan man inte bara få vara ifred och vara glad och ha massa massa underbara människor runtomkring en. såna som verkligen bryr sig. varför finns det så få såna människor? såna som verkligen orkar ta sig tiden. vad är det som är så svårt? det får bli dagens tankeställare. nu ska jag röra på fläsket! ha en trevlig dag allihopa!

broken

jag säger farväl nu. jag kommer sakna dig med hela mitt hjärta. men det här är nog det enda sättet. jag ville aldrig att det skulle bli såhär, men det hände och det gör så jävla ont.
jag försöker helatiden tänka att por si sola es fuerte, men jag vill inte vara sola. jag vill vara contigo.
te quiero...

nytt

idag har jag beställt lite icke-tjejkläder också:
 
mycket fint! oversize och skönt!

tv tittande

nyss kollat klart på project runway. nu är det sex & the city och efter det tänker jag krypa ner i sängen och kolla på pocahontas - alldeles ensam. men underbar film!
idag har jag gjort absolut ingenting. nu dom senaste timmarna har jag spånat på huruvida jag skulle ändra min design på bloggen och nu får det fan räcka. orkar inte pilla mer. sööööööööööötaste grisa på på sista bilden<3 hon måste komma hem snart.
hmm... jag skulle ha gjort en kladdkaka när jag ändå var i köket förut. nu orkar jag ju inte. men gud vad jag skulle vilja tugga på en riktigt stor bit just nu. mmmmh...

losing my religion

Try, cry, why try?

idag är jag

seg som fan.

solita

sitter just nu hemma alldeles ensam och kollar på melodifestivalen. vet inte ens varför jag kollar på det, kanske för att alla andra gör det. men jag bryr mig inte, det är tråkigt, men kollar ändå. och är allmänt ledsen och ensam. skitliv.

fredag den 13e

jag är fortfarande lika trött men jag måste gå upp nu. kul. idag är det fredag den 13e, otur. fast alla dagar är lika mycket otur för mig, så det gör ingen skillnad. nu måste jag röra på fläsket. ha en trevlig fredag allihopa! själv ska jag svettas på jobbet hela dagen.

juste.. !

...jag är så jävla trött! zZz...

mode: minus

det är jobbigt när alla runtomkring en sakta faller längre bort från ens värld. och när man inser, hur hjälper dom mig i mitt liv egentligen? men den tanken vill man bara skita i. även fast man är jättearg. och jätteledsen. och känner sig sviken. och allt annat dåligt. varför måste det vara så? varför måste jag vara en sån jävla sucker. jag vill bli hård-hudad och grym. kunna vara kall som en frys och gå vidare efter det man helst vill glömma. varför måste jag haka upp mig på det dåliga helatiden? jag vill bara få må bra igen. och jag undar när det kommer inträffa. allt suger, mitt liv finns inte, för jag har inget. jag är tragisk och solo. så jävla sorglig!

en l0ser

kärlek är det finaste som finns, enligt mig. vad är finare än två människor som verkligen älskar varandra och är kära i varandra? som gör allt för varandra och alltid finns där för varandra. allt för varandra. ensamhet kan vara skönt ibland och alla behöver vi det, men i slutändan saknar man ändå den där någon. man börjar hata att vara ensam och får ibland panik. i alla fall jag själv. jag älskar närhet. jag älskar att somna brevid den jag verkligen tycker om, den allting kretsar runt för stunden. känslan av att känna sig omtyckt och behövd är oslagbar och så jävla fin. man känner att man finns, på riktigt. att man fyller någon sorts funktion i denna miserabla värld. att man är viktig för någon.
jag får så mycket ångest när jag skriver allt det här. jag saknar kärlek, jag är så jävla ensam.
men man ska inte lägga energi på någon som just kräver alldeles för mycket energi. ännu värre är det när den andra personen inte känner likadant som du gör. det är det hemskaste som finns ungefär. man känner sig död och obetydlig. motsatsen av allt det fina och positiva som jag skrivit ovan alltså. man känner sig som en nolla!

jag hatar den känslan. för det är precis så jag känner mig. som en riktig jävla nobody. ändå är jag så jävla arg. men pga en annan anledning. jag vill inte vara arg, men du är ond.

orka mig... skitblödig såhär mitt i natten, efter att ha ätit två smarriga bullar och druckit cola, helt slut och sovnödig. måste nog bädda ner mig nu och tänka vidare på sånt jag egentligen inte orkar tänka på.
ta mig härifrån. HUEVON!

jävla huevon!

jag är typ helt jävla sinnesgalen just nu. men ändå inte. vilka jävla idioter det finns. det är helt otroligt! men något nytt ska man väl lära sig varje dag antar jag!

pr

hemma igen efter en trevlig eftermiddag/kväll. bullarna var goda och sällskapet väldigt trevligt!
nu är jag tröttare än någonsin typ eftersom nattens sömn inte var den bästa. kollar just nu på project runway och sen ska jag sortera tvätt då jag ska upp kl.07 imorgon och tvätta skiten. sen är det bara att åka iväg och jobba hela dagen lång! worst nightmare ever... så jag ska snart sova. ska äta lite kvällsmat också så magen är glad.
nä nu ska jag fortsätta kolla när dom syr fina klänningar! godkväll!

sick

kolla på tyra banks show där det just nu handlar om en dotter och hennes far. henes far har tydligen tidigare tvingat dottern till att arbeta som prostituerad. kan det ens vara sant? helt sick i alla fall...  serri finns det ens såna människor liksom? heeeeeelt sjukt!
snart ska jag åka och baka bullar. flippat men gott!

los kjarkas

sitter här och lyssnar på los kjarkas i min ensamhet. så jävla fin musik. storebror har åkt för en stund sen, han är påväg till västerås för att gå på nån intervju till nån kurs som kort-utdelare?! kommer inte ihåg vad det kallas. flippad idé. men hoppas det går bra för honom. mindre bra går det för mig som typ fått panik nu när jag blivit lämnad ensam. orkar inte... måste nog hitta på nåt idag alltså. först ska jag diska och städa lite. dom sysslorna tar liksom aldrig slut. sen får vi se vad jag hittar på.

jag vill tatuera mig, vill gadda in tata inti... måste spara cash!

sämst bild, men det är skitsvårt att hitta på google osv. why? aja ha en bra dag allihopa för det ska inte jag ha.

surimana

Ay ya no quiero saber de tu olvido
Ay no quisiera saber de tu olvido
Acaso piensas que no estoy contigo
Deja tu orgullo y ándate conmigo

Quiero tenerte siempre aquí a mi lado
No dejes nunca que tu amor me falte
Porque sin ti vivir no podría
Regresa a mi flor del alma mía

jag antar att...

...por sí sola es fuerte.

frukost

tänkte bara berätta vad jag hittills ätit till "frukost": godis såklart! men nu ska jag ta mig i kragen och äta riktig frukost. alltså mackor med rökt skinka och gott te till. mmmm. hoppas ni får en trevlig söndag allihopa! kiss.

nc

ännu en dag har kommit till sitt slut, i alla fall snart.
jag och storebror åkte till forum för att han skulle söka lite jobb och jag skulle kolla på åhléns då jag har presentkort där. det blev en naomi campbell parfym, mmmm i like it very much. efter det åkte vi och köpte 2 kg godis och även lite mat sen åkte vi hem och åt mat och direkt efter det godis. i love my life, when i'm eating!!! annars är det ganska värdelöst. måste tagga ner lite med det där alltså... måste börja träna!
jaja här visar jag en bild på min nya väldigt godluktande vän, godnatt eller nåt! måste återgå till godiset!


sweet

efter MASSA pill lyckades jag ändå fixa det. skönt! orka göra en ny blogg liksom, hehe.
min storebror har stadgat sig här, därav dålig uppning, men det verkar som att han snart flyr sin kos och lämnar mig ensam igen. hur länge vet jag dock inte.
äsch, nu ska jag göra nåt annat, orkar inte med datorn så mycket nuförtiden. den är tråkig... riktigt tråk! det är roligare att äta, skratta, äta mer osv. hejrå!

whut

min blog är helt psykad. måste typ göra en ny för vad jag än gör så är den fortfarande lika psykad... jag lever btw!

h&m i love you!

men hallå idag blev jag glad faktiskt!!! mitt paket från h&m kommer nämligen idag, eller ett av dom! hihi. jag ser det som en liten present till mig själv! ska nog slå på stort och köpa glass idag också! oj oj vilken lyxdag! det som trycker ner mig är alla tråkiga saker jag måste fixa... booooooooo!
nu: duscha!

förresten...

...I MISS YOU! </3
lillen hälsar.

vad tycks?

ja det blev lite pill och pet och nu ser bloggen lite annorlunda ut i alla fall, hope u like it! i do! hade tråkigt, det var därför jag orkade göra det... inte något storslaget men ändå. hur ofta orkar jag med sånt nuförtiden liksom?!
har ätit tre ägg men det hjälpte inte min hungernöd så nu ska jag äta några mackor och dricka god apelsinjuice sen ska jag krypa till kojjs. har en del grejer att uträtta imorgon så jag vill inte vakna alltför sent. godnattzi!

påväg hem till mig


mycket denim, lite pastell och så dom asfina skorna såklart. och även annat...

aptitretare

den här får mätta mig så länge... tanken av att den sen kommer vara min, ååååhhhåhåhå<3

sjukt

jag tror jag är skadad. jag är konstant hungrig, jag tänker på mat helatiden. just nu drömmer jag om big mac meny med cola, köttförsås med spaghetti, nachos osv... någon som vet hur detta ska botas? utan bieffekt att jag ska äta ihjäl mig.

störande

mitt internet lever verkligen sitt eget liv. så himla störande...
åt nyss glass med cola, mums. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på beck. alldeles ensam.
kan ju passa på att säga grattis till daniel tynell (grycksbos stolhet) som vann vasaloppet idag också. mycket bra där!

om det är någon som känner för att sällskapa en ensam själ så hör av dig. hahah! tjo!

20090301

första mars idag. dags för vår nu? det var ju i alla fall jättefint väder ute. inte för att jag har varit utomhus idag, men det var fint att kolla på. jag är så deprimerande...
åt nyss mackor. jag är fortfarande hungrig. tror jag måste göra korv med bröd nu. sen ska jag mysa med mig själv, som vanligt. en annan störande grej är att mitt internet lägger av när det känner för det, så har jag riktigt otur är jag tvungen att ringa comhem imorgon och det är något jag helst står över. suck på allt. tvätta ska jag göra imorgon också, ännu mer suck! SUCK... kanske uppar sen igen.

har märkt att jag bara skriver negativa saker helatiden. hur kul är det att läsa? men jag är inte världens gladaste människa just nu, får väl skylla på det.

RSS 2.0