valborg

idag är det valborg vilket innebär den här mannen!

PRYDA! (eric prydz). i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jsdhsgyg

mitt liv suger just nu på typ alla sätt och vis, förutom att jag har så bra vänner som jag ska parta "lite" med ikväll! är helt sjukt trött, har fått ca 7 timmars sömn på två dygn. slitig dag som fan på jobbet idag också. jag är just nu extremt sliten! men man vill ju inte banga ur nu liksom. jag kommer sova skönt imorgon i alla fall. nu måste jag hoppa in i duschen, pusshej.

omg

innan jag går och lägger måste jag visa den här videon också, helt sjukt vad dom håller på, haha. för övrigt en riktig old school låt, någon som minns? godnatt nu ska jag sova, natti.

mjau

måste bara visa det här, aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhghghghghghghhgshdbj HÄRLIGT!

cansada

seg dag. blev roligare när jag slutat då vi körde våran onsdags-rutin att kl.20 kolla på 4an på rent hus! alltid lika roligt med mina kära medarbetare. jag blev döpt till chancha och det skrattades mycket då vi pratade om att jag är indian och omar the little chavez kom på att varje gång jag klubbar så regnar det. hahaha. jaja, det var min dag det. imorgon blir den väl typ likadan. likaså fredag och lördag men på lördag är det party efteråt som we liiiike mucho mycket. ska bli skitkul. men nu ska jag chilla i sängen och glo på typ dexters laboratorium eller big brother. godkväll!

ben

fynd

fyndade även denna igår, fiiin!

nu är jag trött och ska ligga i sängen. tjo.

myz

myser i storebrors tröja. mycket skön. ska krypa ner i sängen och bara allmänt dö. är helt slut, det var riktigt kämpigt att gå upp så tidigt imorse. låg verkligen för mig själv och sa "åååhhhhh" när jag insåg att jag började få bråttom. jaja. det var en stressig dag också. tröstade mig själv med att buda hem dom här godbitarna när jag kom hem:

nu ska jag glo på the hills och dricka juice och vänta på sällskap. sen blir det ännu mer the hills och sen project runway. tjo!

...

somnade alldeles för sent. jag-är-trött. hejda.

natti

nu kryper jag till kojjs. kommer nog inte somna ännu, jobbigt nog, men jag ska stänga av datorn i alla fall. imorgon börjar jag kl.08 vilket är det tidigaste ever så vi får se hur det går för mig att komma upp. jag är liksom van att gå upp typ kl.09. nu blir det nog snarare kl.06 eller runt där. GÄSP! sov gott allihopa.


jag chillar

whitney

jag är typ helt kär i whitney port, hon är så söt och har alltid så fina kläder på sig. jag blir avis!!! nu ska jag fortsätta kolla på the hills, ska börja på säsong 2! poss.

the hills

nu har jag catchat upp alla avsnitten jag inte sett av the city och nu har jag också börjat kolla på the hills, från början. det är vad min lördag har bestått av! åt soppa till middag (såklart) och det blev lite över så jag tror jag ska värma på det och sen lägga mig och sova typ. börjar ändå bli ganska sent och jag orkar inte sova bort halva dagen imorgon... jaja... och förresten, jag håller på att kirra den rosa söta saken i inlägget tidigare! jag är en businessman! nästan i alla fall. ååhhh hoppas den blir min, den verkar helt underbar och det är dags för mig att skaffa mig en ny telefon tycker jag. har haft min i snart tre år nu, den börjar bli gammal. hejrå!

sugen


vaken!

nu är jag vaken igen! sov skönt i nio timmar. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! några idéer? jag är grymt sugen på choklad alltså! sitter och glor på made på mtv och nu ska jag nog lägga mig och glo istället. bajs!

mmhhh

jag måste bara visa världens kanske bästa reklamn, njut!

var god stör ej!

för nu ska jag sova tills jag vaknar av mig själv! om någon ens vågar försöka väcka mig kommer jag personligen misshandla den. ja, jag har jobbat från kl.11-19 först och sen chillat lite och sedan jobbat tills jag nu äntligen kommit hem. tack gode gud för sängar!!! jag älskar min säng, jag är kär i den just nu så nu ska jag bädda ner mig riktigt skönt och bara DÖ! donken tar över mitt liv! men nu är jag i alla fall ledig i en och en halv dag typ. jag ska njuta av varenda sekund... starting... NOW!


har man tråkigt så har man


jag med mustasch. allvarligt, kolla mina jävla ögon! kinesöga på ena ögat liksom. ett mamma-öga och ett pappa-öga kanske. obs! min pappa är inte kines! för övrigt en sjukt intensiv arbetsdag, jag är helt slutkörd nu, allvarligt. bensinen börjar ta slut. måste sova snart, ska upp kl.07 igen för att tvätta, igen! sen drar jag till jobbet tre timmar senare. jag sliter typ ut mig själv. det är så "kul" att jag typ själv vet att jag gör det men ändå fortsätter. är man ung och dum och måste försörja sig själv så finns det inte så mycket man kan göra. inte fan ska jag jobba natt heller, det blev ändrat, pga att jag måste hålla i en utbildning, så jag kör som vanligt hela helgen ändå. i hate my life. puss. godnatt.

hej sunshines!

hej mina små elzklingar! en ny dag, skönt va! solen skiner fast himlen är lite skum. som vanligt gick jag in på h&m's hemsida, som jag gör varje torsdagmorgon, för att se vad dom fått in för nytt, men denna veckan fanns det inget nytt alls. why oh why?! det är liksom min anledning att gå upp relativt tidigt, haha. jaja, nu är jag i alla fall uppe. ska väl ta och duscha nu. ganska skönt ändå, idag jobbar jag till kl.19 och jag jobbar inte förrän kl.20 imorgon eftersom jag kör natt då. sweet! ha en bra dag! chau!


hej, hejdå

kom nyss hem typ och jag ska snart sova. bra dag. jobbet är verkligen mitt liv, jag bor där med min lilla donken-familj. vi är en mycket söt familj! nä jag orkar faktiskt inte skriva något... pusshej.
det här inlägget tillägnar jag josé, haha.

heida


tv

medans halva sverige antagligen sitter och glor på ugly betty nu sitter jag och glor på äntligen hemma och väntar på att sällskap ska komma hit. moget?! orka ugly betty. jag kollar inte på desperate housewives heller (som alla är så exhalterade över, det är tydligen dubbelavsnitt ikväll). visserligen vet jag inte om det är bra eller inte eftersom jag typ aldrig kollat, men ändå. jag är väl envis antar jag.
arbetsdagen var helt okej idag, nya burgaren chicago star har ju äntligen kommit!!!!!!!!!! fyfan vad den var god! ÄT DEN!  jag rekommenderar den starkt! jag kommer äta den varje dag gissar jag på. eh ja jag är tjock... men det får bli en paus från big mac menyerna och sallad. ja det är sant, ibland äter jag faktiskt ceasarsallad! nu blev jag hungrig. och jag har typ bara soppa hemma, orka. och jag gjorde en bra deal idag också, bytte mitt fredags dag-pass till att istället jobba natt vilket innebär att jag är "ledig" på lördagen, söndagen OCH måndagen! förhoppningsvis kommer min kära men sega storebror hit till mig nångång då också.
men bajs på jobbet, jag pratar alltid bara om det. men vad ska jag annars prata om liksom? det är mitt liv ju, nästan. nu ska jag väl koka min jävla soppa, hejdååå.

uppe med tuppen

inte riktigt men ändå ganska tidigt. jag skrev ju igår att jag skulle somna tidigt och gå upp tidigt. visst fan kunde jag inte somna bara för det och somnade typ kl.02:30 eller nåt. så nu är jag jättetrött istället. plågas över att jag snart måste gå utanför dörren. ska fixa håret, klä på mig och slänga i mig nån macka innan jag går så jag måste skynda på lite. måste nämligen förbi nere vid centrum och köpa nytt busskort. whatever, höres ikväll kanske, puss och kjam.

nu - sängen!

kreativ och ansträngande dag. har som sagt städat, tvättat kläder imorse, hunnit chilla och pilla lite med bloggen också. visst blev det fint? texten i min header är på latin så ni kan ju själva googla fram vad det betyder om ni vill det. latin är ett grymt coolt språk, jag skulle jättegärna vilja lära mig det. nu är inte bloggen lika svart och tråkig längre heller utan vit och pigg, mysigt! nu ropar sängen efter mig, känner att jag börjar bli trött. ska försöka gå upp kl.08 imorgon bitti och ta mig ett skönt bad och ta hand om mig själv. godnatt allihopa, sov gottiz! pözz!


heidaaa

typ jag


mat!

nu sitter jag äntligen ner och ska äta min älskade soppa med mackor som tillbehör och äppeljuice som dryck. jag har inte ätit något idag förutom lite chips imorse så det ska sitta fint i magen. kollar på 2½ men på 6an och chillar hårt!!! har städat typ hela dagen eller halva eller hur man ska se det. även fast det tog så lång tid kom jag knappt nånstans. badrummet är klart, helt rengjort. disken är borta tack vare j. hallen är också fin. garderoberna är visserligen fina och urplockade nu men resten då?! allt ser ut som skit. frågan är när jag ska orka fortsätta. energin finns ju inte riktigt där när man kommer hem kl.20 på kvällen efter en lång arbetsdag. jaja jag får ta tag i det snart.

nu ska jag njuta av min soppa och mysa med mig själv eftersom ingen annan vill. har planerat att sova tidigt så att jag kommer upp tidigt imorgon och hinner med ett skönt bad innan jag ska åka iväg. shulululu!

the city

kollar på the city på mtv just nu. har aldrig sett det tidigare men känns som att jag har fastnat nu. dom har så fina kläder osv. efter jag kollat klart på det ska jag storstäda. ja det är sant! det ska bli riktigt fint här nu. eller så fint det går för tillfället i alla fall. håller på att fixa med ikeagrejs också så snart kommer jag kunna köpa hem nya grejer som kommer förändra lägenheten totalt! jag längtar verkligen!
later! puss.

im off!!!!!

äntligen ledig! ffs, YEEEEEES! nu ska jag njuta ordentligt av helgen. en kompis är påväg hit och sen ska vi dra och köpa lördagsgodis osv.
idag har jag varit helt sjukt sliten, har inte varit det på länge. och jag har defenitivt aldrig varit så sliten när jag dessutom ska jobba. jag bodde på toaletten typ. samtidigt skulle jag vara värdinna och vara trevlig mot allt och alla. såg halvdöd ut och frågade barnen om dom ville ha ballonger, dom borde ha börjat grina när dom såg mig! anledningen till allt det här var att jag igår skulle "ta en öl" med en jobbarkompis som sedan blev flera personer och inte en öl utan tre pitchers och 4 öl utöver det. efter det var jag en riktig stjärna! festen fortsatte hemma hos mig sen och jag fick typ 4 timmars sömn, alltså otroligt pigg och glad på en lång lördag på jobbet. not. som tur var fick jag sluta lite tidigare.
whatever... nu väntar min helg och ledighet och jag ska njuta såååå hårt! solen är välkommen! ha en trevlig helg allihopa. puss och kram.

boring

godmorgon. sitter och lyssnar på daft punk och är ledsen över dagens väder som är likadant som igår kväll - regnigt. det är såna här dagar man bara vill ligga kvar under täcket och sova hela dagen och sen vakna och kolla på film och äta massa goda saker. men istället ska man som vanligt till jobbet och jobba hela dagen. så nu ska jag gå upp och duscha osv, det gamla vanliga. ha en bra dag ute i regnet!

hemma i fiskis

här är en trött och sliten cecilia. nu är jag hemma i fisksätra och tar det lugnt. ska snart kolla på fråga olle och ta det lugnt i sängen innan jag snart ska sova. är sjukt trött efter den intensiva dagen. tänk er att dom högsta bossarna sitter och rå-glor mot hela kassalinjen och inspekterar ALLT. pain in the ass och sjukt psykande! men tydligen gick det bra och alla var nöjda och glada. kul att höra! och nu lite "kul att veta": jag spydde idag igen! det är seriöst något fel på mig. hela big mac menyn kom upp idag igen, otroligt mysigt! och jättekul att jobba arslet av sig på tom mage och med ett illamående som håller i sig resten av dagen. lyckades i alla fall få i mig två cheeseburgare och en pommes innan jag åkte hem. satt kvar och kollade på rent hus som var något av det vidrigaste jag sett! helt sjukt äckligt. och morsan var sjukskriven, ändå såg det ut sådär. jaja, inte mitt problem, fast nu är ju problemet löst, det är ju det programmet går ut på.
hejda!

im alive!

nej jag har inte dött, jag är bara inte så mycket hemma. eller snarare typ inte alls! är numera "bosatt" i gubbängen med min lilla fruga. nej jag bor inte där, bara just nu, orka förklara. annars jobbar jag som vanligt helatiden och imorgon är en stor dag på jobbet och man har massa ansvar och ja hej du. hoppas alla andra också lever. stockholm har börjat få riktigt fint väder och det får mig jätteglad. nu måste jag kila igen, är bara hemma och hämtar kläder osv. puss och kram!

warmth

det är riktigt varmt ute! ibland blev man nästan trött för det blev för varmt. men ibland frös jag också, knepigt det där. tokigt va! jag är helt slut jag har knappt sovit nånting inatt, vet inte riktigt varför. ska äta goda mackor nu och dricka te sen ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för sen ska jag åka och ta hand om en vän som behöver all kärlek på denna jord just nu, men hon förtjänar det alltid! och cecilia har mycket kärlek att ge, såklart! blir kvar där inatt också. och imorgon ska jag jobba igen. riktigt jobbigt känner jag men man måste sköta sig.
idag gjorde jag ett jobbigt besök till ett jobbigt ställe. vill aldrig mer dit igen! om det inte är för något bra.

nu skriker min mage, bokstavligen. måste äta! puss puss. njut av värmen nu! imorgon blir det hela 15 fantastiska plusgrader! vår, jatack! jag hittade gamla bilder i datorn som är från ca 15-22 april och det är bilder från min gamla lägenhet som hade balkong och då solade jag med grisa och blev jättebrun! hoppas det blir sådär fint nu också, väldigt snart!

i see your dirty face

den här är omöjlig att hitta på youtube?! jaja. lyssna ändå. den är bra.
nu ska jag snart sova. imorgon är en ny dag, en tråkig och jobbig dag tror jag. vill inte ens tänka på det.

jag är glad att jag har dom fina vänner jag har. ni är få, men bäst är ni, och ni vet vilka ni är! tänka sig att det krävdes en sån här grej för att se vilka som verkligen bryr sig och finns där, ställer upp osv. ibland tror man för mycket gott om folk. men nu vet jag! godnatt!

snögg


spyflugan i farten

kan ju berätta för er info att jag åkte hem från jobbet idag eftersom jag spydde, IGEN, orkar inte. så nu har jag segat vid datorn och nu ska jag kolla på chihuahuan från beverly hills. typiskt mig att kolla på sån skit. hoppas den är bra. typiskt att man ska den helt ensam då! som vanligt.

sanna ord är alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.


fina bengt

igår bestämde sig bengt (en utav min morfars bröder) för att lämna oss här och istället bege sig till min fina morfar och hans andra bror arne. dom har det nog bra där uppe. vila i frid.

april april din dumma sill

...jag kan lura dig vart jag vill! så, nu var det 1a april, helt officiellt. och nu ska jag sova. borde ha sovit tidigt men fastnade såklart i telefonen. det jobbiga är att jag är hungrig nu också. orka mig! alltid ska det vara något som gör att jag inte "kan" sova. jag är helt slut egentligen men jag känner inte det just nu faktiskt. men när jag lägger mig ner... oj då kommer det smälla till! puzz puzz, godnattzi.



RSS 2.0