i'm on my own..

lördag, ensam, behöver sällskap av något slag, lätt deprimerad, funderar för mycket, längtar efter något men vet inte exakt vad, eller jo, det vet jag, men det går inte att få, varför måste jag må såhär?
jag är trött på att vara nere. det här funkar inte, det här är inte cecilia. jag är ju glad av mig annars.
varför snöar det nu igen? skitkorvpisslivvartärvåren.
idag ska jag vara allmänt ensam. eller? antar det. orkar inte med mig själv. jag vet ingenting... trött är jag.
orkar inte vara såhär ensam... seriöst.
hoppas alla andra får en mysig lördag med nån som ni har nära och med lite lördagsmys kanske, lyllos.

fredag

sitter just nu och äter kokostoppar, dricker cola och kollar halvt på pippi långstrump, som jag hatar. tål inte människan, eller egentligen inte någon av dom! hur störande är inte tommy och annika liksom?!
jag är fixad och klar för att gå ut genom dörren och åka till forum för att leta present till min älskade slyna som fyller år imorgon! var bara tvungen att trycka i mig nåt först. det är så svårt att veta vad man ska köpa, inget är ju tillräckligt svart! jag får hitta på nåt så gott jag kan...
nä nu ska jag nog röra på fläsket så det inte blir så himla sent. trevlig fredag på er va!

sådärja

nu har jag städat och diskat klart. behövs bara lite finputsning på toaletten, alltså göra rent handfat osv. så nu ska jag fixa det och sedan sminka mig och fixa håret sen åker jag till sickla för att sedan släpa hem x antal kassar själv, som vanligt. tur att man blir härdad. aja, höres kanske senare eller nåt!

...

det är helt sjukt vilka beslut man måste ta ibland.

idag: städa, diska, handla mat osv i sickla, sen är jag tvungen att ta en ordentlig diskussion med en viss person.

!?!?!!


höll på att glömma... ni har väl ätit semla idag?!?!! det har jag<3

assjukt

såg nyss klart på dokumentären på 5an om män som tänder sexuellt på bilar. alltså?!?!?!?!?! vafan... några gränser måste det väl finnas. seriöst det finns folk som tänder på ALLT här i världen. jag förstår dock inte hur det beteendet kan uppstå, det ligger ju inte i människans natur liksom. nej det där var verkligen helt sjukt, jag överlåter det till dom. ska inte lägga mig i.

idag har varit en jobbig dag, de kommande dagarna kommer nog vara minst lika jobbiga. egentligen vill jag bara ligga i sängen och inte göra nånting. på fredag är ju den grymma festen för omar men jag känner mig ganska otaggad t.o.m. inför den. egentligen vill jag bara en sak, men det kommer aldrig bli så, men ändå. drömma kan man ju, det är gratis.
åt nyss en så jäkla god matlåda från mamma. så nu är jag lite mättare än innan, var vrålhungrig. nu ska jag äta glass med persikor igen och sen ska jag nog varva ner och försöka sova om en liten stund. imorse vaknade jag upp ganska trött och jag vill inte göra det imorgon. jag behöver all energi jag kan få. ha en trevlig kväll då guys! seee ya!

piano mano


mmm


gimme. gimme wayfarers!

varför då?

störande att man inte får tillbaka kontanter när man lämnar tillbaka kläder som är köpta på bonuscheckar. jag hade verkligen behövt det. aja jag får väl gå till nåt h&m och slösa upp pengarna nån dag. orkade inte göra det idag. innan h&m käkade jag big mac med en gammal vän som sällskap. jag drog också arslet till willys och handlade lite gott bara för att jag tycker synd om mig själv just nu, ensam och slö. köpte persikor, glass, cola och mjölk. och apelsiner! åt nyss glassen med lite persika och kollade på familjen annorlunda på 4an. shit vilken stress det måste vara med sådär många ungar! säkert mysigt och roligt emellanåt också men jag tror jag skulle bryta ihop efter ett tag. jag skulle kunna tänka mig tre barn, men där går gränsen, tror jag i alla fall. alla goda ting är tre, vi kör på det!
ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg och glad imorgon. känner mig lite mer taggad för jobb än vad jag gjorde förut idag i alla fall. man blir van vid att slappa hemma när man varit sjuk. men det blir kul att vara social igen, det är ju trots allt som mitt andra hem och personerna där är min andra familj! ska bli sååå kul med dunderparty på fredag! helt galet kommer det bli! och alla är där för omars skull, är det inte sann familjeanda så säg! vi är en stor kärleksfamilj!

nu ska jag leta reda på nån film i datorn eller nåt att glo på, finns ju inget intressant på tv alls! måste fixa mer glass också. förresten, testa glass med coca cola! hur gott som helst. det låter vrickat men det är faktiskt helnajs!

snö wtf

goddag sverige! ursäkta mig men fyfan vad mycket snö det är här i sthlm nu, helt sjukt, har inte sett såhär mycket snö på flera år här nere. och så kommer det i februari?! varför kom det inte lagom till jul liksom... att vädret alltid ska envisas så.
idag har jag vaknat upp ganska pigg och utvilad. idag måste jag ringa lite samtal och sen bege mig in mot stan och lämna tillbaka lite kläder och sen även handla lite mjölk och så, jag har noll grejer att dricka här hemma, förutom vatten. även fast jag inte äter massa grejer hemma varje dag så gillar jag att ändå ha det, så att jag kan äta det om jag nu skulle vilja.
jag är fortfarande snorig och hostig men imorgon måste jag jobba ändå, tråkigt. vädret gör mig inte piggare.

nä nu måste jag faktiskt städa för det ser alldeles förjävligt ut här! ha en trevlig dag i vinterlandet allihopa!

sliten

nu sitter jag och trycker i mig ostbågar plus att jag är inne på min andra flaska läsk. notera att det är småflaskor, 33 cl, och inte stora flaskor. herregud hur fet tror ni jag är egentligen?
snorat och hostat hela dagen. jag sover typ helatiden. min kropp måste vara så sliten. det är förståeligt dock, jag sköter inte min sömn, äter sisådär bra och jobbar jämt. måste försöka bli bättre.
har laddat ner fet housemusik idag men kan inte lyssna eftersom det är något fel på högtalarna? så himla störande. ska föra över skiten till mobilen istället så jag kan lyssna där. så ja jag ska väl göra det nu och sova igen eftersom jag ändå gör det helatiden annars, så varför inte göra det igen? puzz.

bajz

nu har jag druckit upp min cola och ska nu lägga mig för att sova. det var den fredagen det, ensamt (men ändå inte) och förjävligt. varför kan jag inte få som jag vill?
hata livet. godnatt.

uppe med tuppen

inte riktigt då, men nästan, för att vara jag. idag ska jag försöka bli frisk eller nåt, även fast jag vet att jag inte kommer bli det. nu måste jag gå och snyta mig igen. trevlig helg!


hat

jag sitter just nu och hostar sönder min hals. det svider och det kommer slem helatiden. jag snyter mig varannan minut och vill bara sova helatiden men jag försöker hålla mig vaken så jag får ordentlig sömn inatt.
känner mig helt förstörd. på många olika sätt. passar på allt just nu. orkar inte.
ska försöka diska bort all helvetesdisk och plocka bort allt äckligt skräp överallt. ska försöka äta nåt men det blir väl bara mackor och te om jag får gissa. kanske nåt ägg om jag orkar.

te extraño...

stackars mig

förkyld är jag, fan också. imorgon blir jag faktiskt hemma och vilar upp mig. jag hostar, har ont i huvudet och snyter mig konstant. orka vara äcklig offentligt. godnatt!

jag får inte va?!

man får aldrig sluta vara arg va?
fylla hemma hos mig igår plus matlagning, helt spontant på en tisdag, crazy! men mysigt! (godmorgon!)

trött på snön

det snöar ute, orka. kan inte vädret bestämma sig någon gång. ena dagen är det soligt och kalt på backen, andra dagen faller det snö och är skitkallt. som grädde på moset börjar jag bli förkyld tror jag. vaknade med den där äckliga känslan i halsen av snor och slem och jag kände mig tung i huvudet och runt näsan. jag ska snart duscha och plocka i ordning lite här hemma för sen ska jag träffa min ena slyna och så ska vi uträtta lite ärenden, senare ska vi äta god middag här hemma hos mig och snacka massa massa skit! sen hoppas jag också att andra slynan kommer över! mycket trevligt avslut på ledigheten!
nä nu ska jag röra på mig. ha en trevlig dag allihopa!

i hope


mode: bättre, lite iaf

nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll. käk+bio, mucho najs! såg seven pounds, den var faktiskt grym! lite weird slut dock men man blev typ lite rörd, händer inte ofta!
nu ska jag chilla starkt och sen vet jag inte, typ sova?! imorgon (idag) ska jag träffa min slyna och försöka städa och sånt också, om jag orkar dvs. sen kör jobbandet igång igen. skönt att få vara ledig lite i alla fall!

nu är det exakt en vecka sedan jag såg dig. i suck.
eskål!

mode: bad

hemma efter en kväll ute i sällskap med alkohol. mådde jag bättre? svar ja. mår jag bättre idag? svar nej. allt känns lika mycket skit och jag är fortfarande lika nere... tur att jag ska sysselsätta mig själv idag i alla fall. seriöst jag är en sån töntig människa, hatar att jag är så svag ibland. och speciellt händer det när jag är som starkast att jag förvandlas till motsatsen. varför ska man helt plötsligt må så jävla dåligt när man dagen innan mådde så jävla bra? jag har ett sorgligt liv just nu. orkar inte... allt är så jävla orättvist. varför kan aldrig nånting bara få vara? jag hatar världen. jag hatar alla skyldigheter och allt man måste göra för att kunna överleva. jag hatar att man kan känna, ha känslor, just nu vill jag vara en robot.

skjut mig i huvudet och låt mig leva om ett år igen, då kanske jag har mognat till mig och har lärt mig livets spelregler och kanske har jag lärt mig ny bra taktik.

trött, ledsen, arg...

jag har mått riktigt dåligt idag. varför tänker jag inte berätta här, men nu vet ni det i alla fall.
den här dagen på jobbet har varit riktigt hemsk och jag blev så obeskrivligt glad när min skiftledare sa att jag fick gå hem, en timme tidigare! nu är jag hemma och ska snart ta en skön dusch och sen pilla på lite smink, sen är det supa som gäller! jag fick som jag ville på den punkten i alla fall ;) imorgon ska jag bara vara deprimerad med mig själv.
jag hatar den här dagen, vill glömma den nu direkt, men det kommer jag tyvärr inte göra. gårdagen vill jag också glömma. hejdå.

alla <3 dag

imorgon är det alla hjärtans j*vla dag och jag är så j*vla lonely.
jag hatar det... jag jobbar hela dagen imorgon, lika bra det. då känner man sig mindre ensam. fast när jag slutar kommer det inte kännas lika bra. och inte dagarna efter det heller för då är jag ledig, och återigen ensam. jag tror starkt på att alkoholintag måste göras! vardagen måste glömmas för ett tag!
patetisk jag är...

det här händer inte

det är för mycket för mig just nu, allt det här händer inte. chocktillstånd.
jag vill bara gräva ner mig, inte vistas bland människor, allra minst vill jag stå på jobbet och ge bra service till andra när jag själv mår skit. denna dag är fördömd i all evighet...

matador


videon är skum, men låten är fabuloso. ååååhhh matador<3 haha

i hate u

trodde jag aldrig kunde hata, men nu vet jag att jag kan.
jag är glad att du är borta ur mitt liv.

vackert


mitt ben är inte att leka med alltså... mjau. synd att jag inte dokumenterade tidigare, då var det ännu finare! tur att det inte är sommar.
blåmärken (som nu börjar gulna) kommer från diverse fyllekvällar och av arbetsskador säger vi. bra cecilia, bra. och att mitt ben ser helt stört ut i övrigt skiter jag fullständigt i.
nu ska jag sova och klappa mitt ben, godnatt.

det här med träning

sitter här och försöker trycka i mig ett glas med c-vitamin. av vad jag kan minnas så hade jag järnbist när jag var mindre och det förvånar mig inte om jag fortfarande har det då det för det första är väldigt vanligt och även för att jag mår sisådär. jag är alltid trött, visst beror det på att jag sover för få timmar ganska ofta men ändå, har ofta huvudvärk osv. jag äter dåligt, jag rör aldrig på mig och jag stressar på jobbet helatiden. jag skulle nog behöva mer vitaminer och järn. några tabletter eller liknande tänker jag dock inte införskaffa men jag har hört att det är bra med järn i messmör och i sånt där svart tunt bröd som är typ som knäckebröd fast mycket tunnare. ska försöka börja äta bättre också men det är svårt när man jobbar på donken! en annan grej är att jag måste börja röra på mig. jag kommer bli tjock annars. grejen är att jag inte riktigt vet vart jag ska få tiden ifrån till träning. jag jobbar HELA dagarna när jag jobbar, jag är bara ledig en, max två, gånger i veckan. då är jag oftast bakis eller bara jävligt trött. det enda som nog skulle funka för mig för tillfället vore typ om jag drog ut på springrunda på morgonen innan jag måste åka till jobbet, men hur ofta kommer det hända? speciellt nu när det är så kallt ute också... det får nog vänta till våren och sommaren.
jag är en människa som äter det jag vill när jag känner för det och det tänker jag aldrig sluta med. jag tror inte på dieter och att följa vissa mönster angående mat... alltså att man ska hålla sig undan vissa grejer. jag äter det jag vill, punkt slut. får ändra på mina övriga vanor bara.
orka att jag skrev ett så långt inlägg om det här, men jag var tvungen eller nåt. försöker övertala mig själv till att bli en bättre människa liksom, haha. men hmm aja vi får väl se vad som händer...

boiiiiii


hungrig och törstig

nu ska jag faktiskt sova, tro det eller ej. konstigt att jag lägger mig så tidigt en dag då jag varit ledig och efter att ha sovit till 12 på dagen. aja whatever så är jag trött och gäspar helatiden så jag ska faktiskt vara duktig idag och ta hand om min stackars kropp. imorgon är det nya jobbartag som gäller (och även ett nytt intag av en big mac meny, mums). ett problem är att jag är hungrig just nu så jag hoppas att jag lyckas somna. törstig är jag också, har bara druckit vatten dom senaste dagarna när jag varit hemma eftersom juicen är slut och någon läsk har jag inte. mjölken är dålig... typiskt, oboy hade varit gott. jag har knappt så det räcker med mackor till frukost imorgon. det jobbiga är att jag är fattig så jag är glad om jag lyckas skrapa ihop pengar till något alls, vi får väl se imorgon.
godnatt allihopa! /cecilia och grisa


och...

för er som undrar vad jag har gjort den senaste tiden så är svaret jobbat+festat. allt är i sin ordning!

tisdag

idag är jag ledig, tro det eller ej! så idag ska jag ringa lite viktiga samtal plus städa här hemma och sånt. ta hand om mig själv, fast det har jag inte gjort så bra hittills för jag är hypermegasuperduperdunderhungrig. jag skulle göra vad som helst för en pizza just nu. eller en big mac! tjock jag är...
annars då... fint väder ute, funderar på att ta en promenad men det lär väl inte bli av, jag har helt enkelt blivit för lat. och jag får sån ångest över att jag vill hinna med så mycket som möjligt på mina lediga dagar, för imorgon är den ju över. funtar på att hitta på nåt ikväll i alla fall.

я по тебе скучаю

nu ska jag äta mackor!

godnatt


här är jag

lugna! jag lever, jag lovar!

attans

planen om att somna vid senast tolv sprack... uppenbarligen. msn fångade mig i sin fälla. patetiskt.

åååhh

är så glad att jag hann klicka hem dom här innan dom tog slut på hemsidan. mjau.

trött

trött är jag. jag är trött. är trött jag. trött jag är. osv.
jag ska äta glass snart sen ska chilla. har bestämt mig för att verkligen försöka sova senast vid tolv inatt. vi får se hur det går med det! imorgon blir en ganska kort arbetsdag i alla fall, men det är det minsta dom kan göra för mig efter att ha ändrat mitt schema totalt, jag skulle nämligen varit helt ledig imorgon egentligen. men aja, ett kort arbetspass får väl duga.
idag blev en gäst arg på mig för att han tyckte att jag skrek åt honom. jag fattade ingenting, jag pratade bara lite högre eftersom han aldrig hörde vad jag sa. han kanske tyckte att jag skulle viska istället? undrar om han skulle vilja höra mig skrika på riktigt?

ååh nu är det bara en dag kvar!

fylla

haha vilken crazy kväll det blev i söndags! kan summera allting med att säga att jag fortfarande var full när jag åkte till jobbet morgonen efter, alltså igår morse. helt sjukt förstörd jag var då, trodde inte det var sant när alarmet började ringa på mobilen, jag ville seriöst gräva ner mig. det var en öl, tequila och martini asti kväll, mycket trevligt. jag gillar verkligen mina jobbarkompisar!
eftersom jag knappt fått någon sömn alls så ska jag snart sova och njuta  till döds typ. jag mådde liksom skit på jobbet PLUS att jag jobbade över, snäll som jag är. efter jobbet chillade jag som vanligt med mina lustiga medarbetare och sen drog vi till skrapan för att hämta gratismobilen man får när man samlat på sig 5 små märken som sitter på el nacho grande kartongerna. det är en fattig samsung men hallå den var gratis! kan ju alltid vara bra att ha. btw kanske jag har najs news imorgon! eller news är det inte, men kanske för mig, vi får se.

nu ska jag äta mer glass och några mackor sen krypa ner i sängen och vila upp min stackars kropp. fattar inte hur den orkar med allt fläng hit och dit helatiden. godnatt.

va e det för mode

trött och lite sliten+lite ledsen faktiskt, fast inte över något allvarligt så ni kan lugna er. igår blev det öl och idag blir det också öl. jag gillar öl! och mina fina vänner som vill dricka öl! haha. hur skönt är det att äntligen vara ledig idag då?! omg jag är helt slut i kroppen efter den här veckan, den har varit sjukt intensiv. mindre roligt är att jag bara är ledig idag och sen jobbar jag arslet av mig igen, typ, men inte lika som förra månaden. nu kommer jag vara lite mer ledig. nu ska jag chilla och vila upp kroppen för mer ölintag. glass låter som en bra idé. pusshej.

jag räknar ner dagarna! 3 days to go! (ni kommer inte förstå...)

RSS 2.0