reunion

tjosan! har inte uppat på några dagar, men lugna er, jag lever!
dom senaste dagarna har jag chillat, chillat och åter chillat! och jobbat. idag blev det ett kärt återbesök med en vän jag inte träffat på lääänge! drog några öl och chillade, igen! hela helgen ska jag chilla och myZa! och jobba såklart, icke att förglömmas.

det här tog sjukt lång tid att skriva, typ 50 min, bara för att jag är så jävla poppis på msn så nu orkar jag inte skriva mer och nu blev jag ändå sjukt hungrig. ska typ äta glass, mättande. heido, kommer förövrigt vara frånvarandra från bloggen typ hela helgen tror jag? för jag ska myZa *smaaajl*

lukta hamburgare

mina jobbarkläder STANK cheeseburgare och pommes. fyfan. som tur är tvättar jag mina kläder nu, det var ett tag sen och tro mig det behövdes. jag är för himla lat ändå när det kommer till vissa grejer, jävligt klantig också. jag har liksom missat eller skitit i min bokade tvättid typ 4 gånger innan jag tillslut (nu då) alltså äntligen tvättar.

igår såg jag benjamin button på bio! den var sjukt bra! dock ingen wow-känsla sådär men storyn är ju helt flippad så den är värd att se bara för den liksom. man fick väl valuta för pengarna i alla fall. jag handlade även lite mat och hämtade ut mitt paket från h&m som legat vid utlämningsstället ganska länge. fina skor och toppar, även ett par byxor överraskades jag av, mums!

nu ska jag fortsätta lyssna på all sick ass housemusik jag har laddat hem. jag är i extas!

smarta jag

tur att jag loggade in på mcdonald's intranät, eller vad man ska kalla det, för att kolla vilka som jobbar imorgon (idag). det var mycket tur eftersom jag inte ens ska jobba! hihi, lycka! det hade jag helt glömt bort! så vi får se vad man ska hitta på då. måste inhandla lite mat snart i alla fall, det kanske får bli mitt uppdrag. jag har suttit i över en timme nu och kollat runt på olika sidor om hemlösa katter, katthem osv. jag känner att jag vill göra något men jag vet inte om jag vågar. alltså ställa upp som stödhem eller något, man får ju alldeles ont i hjärtat och jag skulle känna att jag gjorde något bra för just den katten liksom. ska seriöst fundera på det där, jag har mycket kärlek att ge! så har jag ju grisa också och det är ibland bra för "såna där" katter. alla är ju olika men ja... jag ska sova på saken! vilket jag ska göra nu. klockan är ju 4, bra jobbat cecilia!


meh

nu är jag alldeles ensam, igen!
i fredags var det ferre typ. efter jobbet stressade jag som aldrig förr till ringen centrum och raka vägen in till h&m för att hitta mig en västjävel till värdeinne-outfitten, hittade den och lite annat. stressade hem, stress-gjorde-i-ordning-mig och sen åkte jag till skarpnäck för att föra innan gk. hann vara där i inte ens en timme innan vi skulle dra, jag var spiknykter och otaggad. hade ont i fötterna i mina nya höööga skor pga att jag var tvungen att springa i dom när jag skulle åka från fiskis. vi drog till donken i medis (varför inte skanstull?) och sen drog vi in på gk. faktiskt var det helt okej och halva donken var där! träffade också, från ingenstans, emma och alex (två vänner från falun) där inne. helt sjukt! världen är trots allt ganska liten! igår började jag jobba kl.10 och känslan av att få ha sovit i ca 3 timmar och fortfarande vara full efter loka och lite annat skit och veta att man måste gå upp och duscha osv och sen åka och jobba, fyfan, aldrig mer den känslan tack! så himla typiskt att det blev så trots att jag lovade mig själv att inte komma hem så sent och inte bli så full. jo tjena.

jag har grymt tråkigt... åt nyss upp mina mackor, vad ska jag göra nu? äta chips kanske, och längta efter sällskap, efter mr romeo. kanske störa mig lite på mig själv för att jag glömde bort tvättiden idag. och störa mig ännu mer på att jag ska jobba imorgon. livet är orättvist!

cashflow

nu är det 45 minuter kvar till löning! come to mama!

imorgon är det jobba som gäller, sen gå runt på söder med matilda och införskaffa en väst som ska komplettera min värdinneklädsel. vi ska hitta olika grejer för att inreda några montrar på jobbet också, helt sick, vi har liksom inget specifikt att gå efter. bara våran fantasi, lycka till! nu ska jag äta lax med potatis som blev över från igår och sen ska jag faktiskt försöka lägga mig i relativt bra tid. det är ju party imorgon så vem vill inte vara utvilad då? *blink*

aloha

jaha då har kenza blivit dumpad av sin kille också. tydligen med ett "aloha". så originellt. men om en tjej som hon blir dumpad, då kan det inte finnas mycket hopp för oss andra? eller?

dagens citat

"jag skulle vilja vara en hund".
- en kund i henrics kassa. henrics svar "okej" var också guld värt.
matilda trodde han sa kund men så var inte fallet. det är nog värt att tillägga att han var handikappad. men hade det inte varit mycket roligare om han inte var det?!

lortungen

jag är en lortunge, liten och smutsig, därför heter den här bloggen "lorten", om det var någon som undrade. jag hade tidigare en annan blogg men den gav jag upp pga ointressanta anledningar. nu kör vi!

RSS 2.0